Вже третя точка у Львові!

Вітаємо Львів вже з третьою точкою «Супкультури»! ????????????

 

 

Тепер наші супи є не тільки на Староєврейській та на Чайковського. Вчора «Супкультура» відкрилася у районі львівської Кремнієвої долини, на Героїв УПА, 44, де збираються всі місцеві IT-шники.

Власники нової (до речі, найбільшої в Україні «Супкультури»), Мирослав Грет (Myroslav Gret) та Mykhaylo Andrushkiv, створили успішне бренд-агентство NOME | brand architects, але, крім цього, вирішили відкрити у Львові нове місце для смачних зустрічей.

Стежте за історією:
???? дружина Михайла, проджект-менеджер, спробувала сирний суп у Києві та одразу у нього закохалася;
???? вона захотіла відкрити «Супкультуру» у Львові та нагодувала супом чоловіка. Він також одразу закохався у супи та підтримав ідею дружини;
???? Михайло запропонував працювати над «Супкультурою» партнеру Мирославу ????, але той був проти; 
???? 5 років тому Мирослав відкрив перше вегетаріанське кафе GREEN ????, яким зараз не керує. Після цього досвіду чоловік вирішив, що більше ні ногою у рестораторство;
???? але час минає… Мирослав все ж таки знайшов час спробувати супи у «Супкультурі» на Чайковського… І також одразу у них закохався! В той день він продегустував всі головні супи. Один за одним.

Коли всі зрозуміли, що «Супкультура» – це те, що потрібно, почалася робота.

Михайло та Мирослав – дуже креативні та сміливі власники ????, бо як тільки у Львові відкрилася точка на Староєврейській, вони купили там більше 50 супів просто аби підтримати колег. Завдяки своєму досвіду роботи у сфері нерухомості, вони з першого разу знайшли приміщення. Але і це не кінець їхніх експериментів! В перший день тестового режиму роботи закладу вони вже додали до чотирьох головних супів новий – з картоплею та селерою! ????

Ці відчайдухи точно вас здивують. Ми бажаємо новій львівській «Супкультурі» наснаги та багато цікавих ідей! ???? А ви завітайте у гості – на Героїв УПА, 44. Графік роботи: понеділок-субота з 10 до 19:30 години Побачимося! ????