Корисні деталі : харчова енергетична цінність супів
11.02.2020
Цікаве про Супкультуру
| Назва | Ккал | Білки | Жири | Вуглеводи |
| Сочевичний | 100 | 5 | 3 | 13 |
| Грибний | 56 | 2 | 3 | 6 |
| Сирний | 99 | 4 | 13 | 4 |
| Бринзовий | 52 | 2 | 2 | 6 |
| Гороховий з мигдалем | 47 | 2 | 1 | 7 |
| Морква-Тахіні | 23 | 1 | 0 | 4 |
| Цвітна капуста-Сир | 54 | 3 | 3 | 3 |
| Яблуко-Селера | 33 | 1 | 2 | 3 |
| Коренеплід Каррі | 33 | 1 | 1 | 5 |
| Гарбузовий | 66 | 1 | 3 | 8 |
| Томатний | 51 | 2 | 1 | 8 |
| Буряковий | 86 | 2 | 4 | 8 |
| Шпинатовий | 106 | 3 | 5 | 11 |
| Мексиканський | 190 | 10 | 4 | 24 |
| Гаспачо | 83 | 4 | 2 | 9 |
| Мультиовоч | 80 | 3 | 5 | 5 |
| Брокколі | 25 | 2 | 2 | 3 |
| Грушевий | 69 | 2 | 3 | 9 |
| Гливовий | 35 | 2 | 1 | 5 |
| Буряковий з фенхелем | 47 | 1 | 3 | 5 |
| Шпинатно нутовий | 83 | 2 | 4 | 7 |
| Білий з моцарелою | 66 | 1 | 4 | 6 |
| Зелений борщ | 40 | 1 | 1 | 7 |
| Рожевий Гаспачо | 29 | 2 | 0 | 5 |
| Хлодник буряковий | 63 | 3 | 4 | 7 |
| Таратор | 42 | 2 | 1 | 6 |
| Том Ям | 83 | 2 | 4 | 7 |
| Харира Мароканський | 89 | 4 | 2 | 13 |
| Цвітна капуста з кунжутною олією | 62 | 2 | 4 | 5 |
| Гаспачо з кабачків | 25 | 1 | 0 | 5 |
| Карамелізована цвітна капуста | 99 | 2 | 8 | 5 |
| Гарбуз з фундуком | 132 | 2 | 8 | 7 |
| Місо крем | 92 | 1 | 8 | 4 |
| Грушка Петрушка | 61 | 2 | 3 | 9 |
| Крем по-африканськи | 47 | 1 | 3 | 5 |
| Зелені овочі | 45 | 3 | 0 | 9 |
| Крем з Кольрабі | 33 | 2 | 0 | 8 |
| Огірковий | 44 | 1 | 1 | 7 |
| Часниковий з шафраном | 56 | 1 | 2 | 9 |
| Каштановий з грибами | 72 | 2 | 4 | 9 |
| Капустяний | 57 | 2 | 0 | 12 |
| Цибуля сир | 54 | 3 | 3 | 3 |
| Баклажановий | 36 | 1 | 1 | 5 |